Over Vitale Voet

Mijn naam is Miranda Adriaanse – de Jonge en in mei 2014 ben ik gestart met mijn ambulant pedicure bedrijf Vitale Voet.

Miranda Vitale Voet Pedicure Walcheren Vlissingen Middelburg Zoutelande Veere Westkapelle Domburg

Mijn werkgebied beslaat het eiland Walcheren in Zeeland. Omdat ik ambulant werk betekent dit dat ik bij u thuis zal langskomen om mijn werk te doen. Het maakt dus niet uit of u in Vlissingen, Middelburg, Zoutelande, Oostkapelle, Vrouwenpolder, Koudekerke, Veere, Domburg, Westkapelle etc. woont, ik kom bij u aan huis.

Ik ben een gediplomeerde pedicure en aangesloten bij de branche organisatie Pro voet. Miranda Vitale Voet Pedicure voet massage Walcheren Vlissingen Middelburg Zoutelande Veere Westkapelle Domburg

Bij Vitale Voet staan klantgerichtheid, hygiëne en kwaliteit hoog aangeschreven. Ik hou mezelf continue op de hoogte van nieuwe trends in de markt om de kwaliteit van mijn werk hoog te houden en u nog beter van dienst te kunnen zijn. Indien u zelf opmerkingen of ideeën heeft kunt u deze ook gewoon aangeven.

Bij Vitale voet kunt u ook een afspraak maken voor in de avonduren. Op zaterdag is op aanvraag.

Naast mijn eigen bedrijf Vitale Voet werk ik ook als Fitness instructeur bij fysiofitness de Driehoek in Serooskerke