Gelpolish

Bent u helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wilt u geen kunstnagels?  Vitale Voet biedt met Gelpolish de oplossing! Hiermee garandeer ik u prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel.

De rage van dit moment!

Voor vrouwen die perfecte natuurlijke nagels eisen, alle ‘huismiddeltjes’ al hebben geprobeerd en toch geen kunstnagels willen.

kunstnagels-op-tenen

5 goede redenen om te kiezen voor Magnetic UV Gelpolish bij Vitale Voet

1. Magnetic UV Gelpolish is voor mensen die de natuurlijke nagels goed willen verzorgen en absoluut geen kunstnagels willen.
2. Met de Magnetic UV Gelpolish heb je geen lange droogtijd. In tegenstelling tot nagellak kunt u snel de deur uit en mag u de nagels direct gebruiken zonder risico op beschadiging.
3. Magnetic UV Gelpolish blijft wekenlang goed zitten: glanzend en krasvrij.
4. Zonder navijlen voor een glad resultaat.
5. Magnetic UV Gelpolish is gemakkelijk te verwijderen. De gel laat zich moeiteloos wegvijlen, maar lost ook op door te weken in aceton, bijvoorbeeld in combinatie met de Gelpolish Wraps. Wel eerst de toplaag open vijlen met een 100/180 grit vijl.

De gel is sterk en flexibel en biedt daarnaast een goede versteviging van de natuurlijke nagel. Gelpolish wordt dun aangebracht en geeft een dekkend resultaat. Na 2 minuten in een UV lamp is de Gelpolish uitgehard. Een ideaal product voor mensen die geen kunstnagels willen. Vitale Voet biedt Gelpolish aan voor handen en tenen.

Gelpolish is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren
magnetic flesje