Standaard pedicurebehandeling

 

Wat krijgt u bij een standaard ambulante Pedicurebehandeling:

* Desinfecteren van de voeten 20150923_937
* Nagels knippen
* Verwijderen van eelt, kloven en eventuele likdoorn(s)
* Verzorgen nagelomgeving
* Behandeling schimmelnagels en / of ingegroeide nagel
* Frezen en polijsten van de nagels
* Polijsten van de voeten
* Desinfecteren van de voeten en de schoenen
* Insmeren van de voeten

Na deze behandeling zijn uw voeten weer perfect verzorgd

Een behandeling bij Vitale Voet gaat via een vast stappenplan, waardoor u verzekerd bent van een professionele behandeling.

De eerste keer zal ik met u een intake doen, hierin bespreken we wat de klachten zijn en hoe we deze klachten kunnen aanpakken.  De intake met behandeling duurt ongeveer 60 min.

Bij de Standaard behandeling en Pedicure deel behandeling kunt u ook een gelpolish of voetenbad en scrub behandeling bijboeken. Zo geeft u uw voeten net dat beetje extra aandacht wat ze verdienen.

Vanaf heden worden uw schoenen tijdens een standaard pedicure behandeling

GRATIS gesteriliseerd, gereinigd en verwarmd. Het ultraviolette licht + de ozon in deze revolutionaire schoen-sterilisator doodt 99,9%. Het DNA van alle bacteriën, schimmels, virussen en sporen in schoenen. Iedere schoen zit boordevol bacteriën, virussen en schimmels, die klachten zoals voetschimmel, schimmelnagels, wratten etc. veroorzaken. Door regelmatig gebruik te maken van de UV-ozon schoensterilisator draagt u voortaan niet alleen schone kleding maar ook echte schonen schoenen. Bovendien zit er in de UV-ozon schoensterilisator een warmte- element. Ideaal voor vochtige en niet prettig ruikende sportschoenen!

Vanaf heden krijgen uw nagels een mooi kleurtje bij een standaard pedicure behandeling als u dit natuurlijk wilt.