Nieuws & Acties

November 2019

Voetenweetjes

Vrouwen hebben vier keer zoveel last van voetproblemen als mannen. Eén van de oorzaken hiervan is het lopen op hoge hakken.

 • Gemiddeld lopen we per dag 8.000 tot 10.000 stappen. In een mensenleven is dit opgeteld 185.000 kilometer. Je bent dan meer dan vier keer de wereld rond gelopen!
 • Iedere voet bezit wel 250.000 zweetkliertjes, die per dag zo’n kwart liter vocht afscheiden.
 • ’s Ochtends zijn je voeten slanker dan aan het einde van de dag. Doordat je de hele dag staat, zit en loopt worden de voeten iets dikker. Als je geen knellende schoenen wilt kopen, kun je die dus het beste aan het einde van de dag kopen.
 • Ongeveer 19% van de bevolking krijgt jaarlijks te maken met voetklachten.
 • De voeten zijn de basis van ons lichaam. In je voeten komen tal van zenuwuiteinden uit en het is er een wirwar van kleine en grotere spieren. Niet zo gek dus dat vermoeide, pijnlijke voeten hun weerslag hebben op ons totale gevoel van welbevinden.
 • De voet telt 26 botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen.
 • De 52 botten in je beide voeten vormen samen een kwart van alle beenderen in je lichaam.
 • Meisjesvoeten stoppen eerder met groeien dan voeten van jongens. Bij meisjes is dit rond hun twaalfde levensjaar en bij jongens rond hun vijftiende levensjaar.
 • Kinderen jonger dan zestien maanden hebben iedere twee maanden een grotere schoenmaat nodig.
 • Verkleuring van teennagels kan ontstaan door het gebruik van nagellak of nagellakremover; bij veelvuldig gebruik van nagellak kan kleurafzetting op de nagels achterblijven.
 • De grootste man ter wereld meet 2,55 meter en heeft een schoenmaat 62. Zijn voeten zijn 43 cm lang.
 • Te kleine slippers veroorzaken eelt op de hiel.
 • Kinderen beginnen tussen de acht en tien maanden te lopen.
 • Rond de leeftijd van drie jaar heeft een kind zich alle bewegingen van een volwassen gangpatroon eigen gemaakt.
 • Hoewel voeten heel belangrijk zijn, worden ze niet zo goed verzorgd als handen.

Mei 2019

Vitale Voet is van 19 t/m 25 juni gesloten. Sorry voor het ongemak.

April 2019

Heeft u last van droge voeten of kloven. Laufwunder voetenbalsem heeft een deodoriserende werking. Bij regelmatig gebruik behoudt u een fluweelzachte huid.
Laufwunder-voetenbalsem kunt u bij Vitale Voet kopen.

 

 

 

 

 

 

Februari 2019

Vitale Voet heeft ook een Facebook en Instagram pagina. Op deze pagina’s staan leuke acties en weetjes. Like de pagina en wie weet win jij ook een keer een leuke actie

 

 

December 2018

 

 

Vitale Voet wenst u de beste wensen voor het nieuwe jaar.

 

 

 

 

 

In de maanden December 2018 en Januari 2019 krijgt u bij uw behandeling een Speciaal Kadootje

 

 

 

 

 

 

 

Weet u nog niet wat voor cadeau u moet geven met de feestdagen. Vitale Voet heeft ook cadeaubonnen voor ieder bedrag. Voor meer inlichtingen kunt u mailen naar info@vitalevoet.nl of bel/whatsApp: 0612922529

 

 

 

 

 

 

 

 

September 2018

Het kustmarathon weekend is weer in aantocht. Doet u ook mee?? Zorg dan dat u langs een deskundige pedicure bent geweest zodat u met een zorg minder de kustmarathon kan uitlopen. Bij Vitale Voet bent u aan het juiste adres om uw voeten deskundig te laten behandelen. Vitale Voet is gespecialiseerd in sportvoeten.

 

Tips voor uw voeten tijdens de kustmarathon:

 • zorg voor goede wandel of hardloopschoenen
 • goede naadloze sokken
 • laat w voeten max. 2 wkn. voor het event behandelen door een deskundige pedicure
 • Rust goed uit van te voren
 • Eet en drink genoeg onderweg
 • En heel belangrijk GENIET

Mei 2018

I.v.m. de beklimming van de Mont Ventoux is Vitale Voet van zaterdag, 9 juni t/m woensdag, 13 juni 2018 gesloten. Ik probeer als er mailtjes/WhatsApp berichten zijn te reageren maar het kan wat langer dan normaal duren voordat u een reactie terug heeft. Sorry voor ongemak.

 

Maart 2018

 

 

 

 

 

 

 

Januari 2018

De tarieven van 2018 staan op de site. Zoals  jullie zien zijn de tarieven niet omhoog gegaan.

December 2017

Vitale Voet wenst  u de beste wensen voor 2018

 

 

 

 

 

 

 

In de maanden december 2017 en januari 2018 ontvangt u bij uw behandeling een leuk presentje.

 

 

 

 

November 2017

 

 

 

 

 

 

Wilt u ook 1 van deze mooie winterkleuren op uw  teennagels?? Maak dan snel een afspraak. Uw teennagels krijgen bij een standaard pedicure behandeling gratis een mooie kleur. In de maand december 2017 kunt u voor 2 euro extra uw vingernagels dezelfde mooie kleur geven als uw teennagels. De nagellak is geen gelpolish.

September 2017

 

 

 

 

 

 

Vanaf heden krijgen uw nagels een mooi kleurtje bij een standaard pedicure behandeling als u dit natuurlijk wilt. Een standaard pedicure behandeling incl. (Geen gelpolisch) nagellak is €28,- In Zoutelande €25,-

#mooiekleurtjes #nagellak #gratis #standaardpedicurebehandeling#VitaleVoet    #mooieteennagels #magnetic #slipperskunnennog

Augustus 2017

 

De kustmarathon is weer in aantocht. Iedereen zet de puntjes op de i qua trainen. Maar hoe is het eigenlijk met je voeten?
Geef je voeten een goede en deskundige behandeling bij een pedicure. Vitale Voet is gespecialiseerd in sport voeten. Dit betekent dat u een juiste persoonlijke behandeling en het beste advies krijgt voor uw voeten.
Belangrijke tip: laat uw voeten niet korter dan 2 wkn voor de kustmarathon behandelen (dit geldt voor elke marathon).
Niet alleen uw voeten hebben het zwaar maar ook uw benen. Bij Vitale Voet kunt u een sportmassage boeken voor uw voeten en benen. Dit is zeker aan te raden na de marathon u zult sneller herstellen.
Voor de kustmarathon heeft Vitale Voet een aanbieding.
Standaard pedicure behandeling en sportmassage van voeten en benen voor 35 euro i.p.v. € 42,95
Het is mogelijk alleen een sportmassage te boeken van voeten en benen 25 min. voor €20,-

Deze actie is geldig tot 14 oktober 2017

Wilt u meer informatie kijk dan op www.vitalevoet.nl
Mail: info@vitalevoet.nl
Tel/whatsapp: 0612922529

 

 

De vakantie is voorbij maar in de vakantie zeker niet stil gezeten. Er komen nieuwe dingen aan. 1 ding kan ik alvast verklappen. Er zijn nieuwe nagellak kleuren. Van sexy pink tot sapph. Sunflower. Maak snel een afspraak en tover je voeten en nagels weer om tot een echte eyecatcher.

#VitaleVoet #eyecatcher #backtowork #mooievoeten#zomernognietvoorbij

 

Juli 2017

 

 

Wegens vakantie is Vitale Voet gesloten van 7 augustus t/m 26 augustus 2017. Voor het maken van een afspraak kunt u het beste een mail sturen naar info@vitalevoet.nl of WhatsApp naar: 0612922529.

 

 

 

Juni 2017 

Vitale Voet was 1 van de sponsoren van de Mon Vertoux 2017. Super gedaan allemaal. 

 

 

 

 

Mei 2017

Echte mannen denken óók aan hun voeten. Wekelijks naar de sportschool, elke zes weken naar de kapper, elke avond douchen en iedere week je baard bijwerken. Veel mannen zijn druk met hun lichaam en uiterlijk. Daarbij verliezen ze de twee hardste werkers meestal uit het oog: de voeten. Dat kan natuurlijk niet, vinden wij van Vitale Voet. Daarom start ProVoet, de Brancheorganisatie voor de Pedicure, op 15 mei een unieke campagne met als thema ‘Echte Mannen Voeten’. Wij doen daar als enthousiast lid van ProVoet uiteraard ook aan mee!

‘Hoe staan jouw voeten er eigenlijk bij?’

De pedicure is er zeker ook voor mannen. Voetproblemen als eelt, schimmelnagels, ingroeiende teennagels en zweetvoeten komen minstens zo vaak bij mannen voor als bij vrouwen. De pedicure verhelpt deze problemen en geeft verzorgingstips of advies over preventieve maatregelen. ‘Hoe staan jouw voeten er eigenlijk bij?’ met die vraag wil de campagne laten zien dat voetverzorging net als een bezoek aan de kapper of een controle bij de tandarts bij de algemene verzorging van iedere man hoort. In goede conditie doen voeten namelijk veel beter hun werk.

Voettips? www.echtemannenvoeten.nl

Op 15 mei gaat de campagne van start en wordt de website www.echtemannenvoeten.nl gelanceerd. Je vindt er bijvoorbeeld uitleg over de werkzaamheden van pedicures en een top vijf van de meest voorkomende voetklachten bij mannen. Inclusief ‘doe het zelf tips’, die voetklachten helpen te voorkomen. De campagne heeft een stoere uitstraling en richt zich op elk type man: sportief, muzikaal of een echte klusser. De échte mannen op de posters en op andere campagnebeelden roepen hun collega-mannen op om meer aandacht aan hun voeten te geven: ‘denk eens wat vaker aan je voeten!’

ProVoet, Brancheorganisatie voor de Pedicure

Deze campagne wordt landelijk uitgerold door ProVoet. Dit is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure die de belangen behartigt van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, zoals Vitale Voet staan voor kwaliteit en hygiëne.

Voor extra informatie kunt u contact opnemen met Vitale Voet via tel/app: 0612922529 of mail: info@vitalevoet.nl

Moederdagactie 2017

Zondag 14 mei is het moederdag. Heb je nog geen cadeau voor je (schoon)moeder?
Vitale Voet heeft 2 super leuke aanbiedingen voor moederdag.

* standaard pedicure behandeling
voetenbad en scrub
gelpolish op tenen
voor € 40,- i.p.v. € 46,-

* standaard pedicure behandeling
sportmassage voeten en benen
Voor € 35,- i.p.v. €42.95

De moederdag afspraak die wordt gemaakt is geldig t/m 30 juni 2017

Mail: info@vitalevoet.nl
Tel/WhatsApp: 0612922529

Wees er snel bij want vol is vol.

Mei 2017

De zomer komt er nu dan echt aan. En dan moet je toch mooi gelakte
teennagels hebben. U kunt kiezen uit 1 kleur gelpolish of french pedicure.

 

 

 

 

 

Januari 2017

Introductieactie

In de maanden jan-feb en maart 2017 betaalt u voor een standaard pedicure behandeling incl. sportmassage van voeten en onderbenen €35,- i.p.v. €42,95

Januari 2017

Vanaf heden kunt u ook de volgende behandelingen bij u thuis boeken:

 • Sportmassage
 • cross taping
 • medical taping

Kijk voor de prijzen onder het kopje tarieven

December 2016

Vitale Voet wenst u fijne feestdagen en een gezond 2017

kerst-groet-2016

 

 

 

 

 

 

December 2016 

Afbeeldingsresultaat voor uv schoen sterilisator

Vanaf heden worden uw schoenen tijdens een standaard pedicure behandeling gratis gesteriliseerd, gereinigd en verwarmd. Het ultraviolette licht + de ozon in deze revolutionaire schoen-sterilisator doodt 99,9% het DNA van alle bacteriën, schimmels, virussen en sporen in schoenen. Iedere schoen zit boordevol bacteriën, virussen en schimmels, die klachten zoals voetschimmel, schimmelnagels, wratten etc. veroorzaken. Door regelmatig gebruik te maken van de  UV-ozon schoensterilisator draagt u voortaan niet alleen schone kleding maar ook echt schone schoenen. Bovendien zit er in de UV-ozon schoensterilisator een warmte-element. Ideaal voor vochtige en niet prettig ruikende sportschoenen!

November 2016 

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding sport-pedicure. Binnenkort meer informatie over de sport pedicure behandelingen.

September 2016

Dit zijn de winterkleuren gelpolish en NTX Long Lasting Nagellak bij Vitale Voet. Ik hoop dat er een mooie kleur voor u bij zit. De gelpolish en de NTX Long Lasting Nagellak kunnen zowel op de vingers als op de teennagels aangebracht worden.

De NTX Long Lasting Nagellak is ook te koop voor €4.95 per flesje. De basis en de top zijn per stuk €8,-

Voor gelpolish op uw handen of voeten betaalt u  € 24,95 i.c.m pedicurebehandeling betaalt u slechts € 39,95

Voor NTX Long Lasting Nagellak op uw handen of voeten i.c.m pedicure behandeling  betaalt u slechts € 35,50

gelpolish-merlot-on-the-go-283 gelpolish-chianti-kiss-284 gelpolish-goofy-grenn-103288 gellpolish-blue-slope-103289 gelpolish-la-plagne-lavende-103290 gelpolish-purple-piste-103291 gelpolish-schnee-white-103292 gelpolish-apres_pink-103294

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juli 2016

nagelreparatie

nagelreparatie

Wie wilt er nu niet altijd zijn slippers aan zonder na te denken of dit wel kan. Er zijn heel veel mensen die dit niet durven omdat hun nagel kapot is door trauma, schimmel enz. Dan is een nagelreparatie de oplossing. Bij een nagelreparatie wordt de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig vervangen door een kunstnagel. Bij Vitale Voet gebeurt dit doormiddel van gel die onder een lamp uitgehard wordt. Iedereen verdient het om slippers te kunnen dragen.

Juni 2016

Het super weer is in aantocht. Laat je daarom maar eens goed verwennen door Vitale Voet. Je tenen en handen in een super mooie kleur voor € 39,95
Standaard pedicure behandeling + gelpolish op tenen en handen voor € 59,95.
Deze actie geldt tot 1 augustus 2016

BEDANK JE VOETEN ACTIE

Bedank je voeten actie

Bedank je voeten actie

Goed voor je lijf zorgen en jezelf trakteren op verkwikkende ontspanningsmomentjes, het is helemaal van deze tijd! Maar de twee hardste werkers verliezen we te vaak uit het oog: onze voeten. Daarom start ProVoet, de Brancheorganisatie voor de Pedicure, op 23 mei een unieke campagne met als thema ‘Bedank je voeten’. Wees je ervan bewust wat je voeten allemaal voor je doen! Verwen ze met een voet-verwenmomentje bij de pedicure. Vitale Voet doet als enthousiast lid van ProVoet uiteraard ook aan mee!

Vitale Voet heeft er een leuke actie aan verbonden.

U kunt kiezen uit:

* Bedank je voeten:
Standaard Pedicure behandeling met gelpolish op teennagels i.p.v. gelpolish op teennagels  voetenbad, scrub, voetenmasker en voetenmassage voor € 39.95 ( deze behandeling is ook zeer geschikt voor heren)

* Bedankje voeten de luxe
Standaard Pedicure behandeling met voetenbad, scurb, voetenmasker, voetenmassage en gelpolish op tenen voor €49.95

De actie loopt tot 31 december 2016